Help

Op www.adviescommissiewater.nl vindt u adviezen, werkprogramma, actueel nieuws en achtergronden van de Adviescommissie Water.

Beeld

De website van de Adviescommissie Water is ontworpen voor schermgrootten 1024x768 en 800x600 en is te bekijken met vrijwel alle browsers. De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekst te vergroten of te verkleinen. Voor Internet Explorer geldt dat u de tekstgrootte kunt instellen via menu > beeld > tekengrootte.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of de woorden bevat van uw zoekopdracht.

Verder geldt:

  • Zoeken met hoofdletters geeft dezelfde resultaten als zoeken zonder hoofdletters.
  • Zoeken met speciale tekens (bijvoorbeeld: Italië) geeft dezelfde resultaten als zoeken zonder speciale tekens.
  • Als u zoektermen tussen dubbele aanhalingstekens zet, zoekt de zoekmachine op dat exacte zinsdeel.

Een snel overzicht van deze website vindt u in de sitemap.

Pdf-documenten

Documenten op deze site worden aangeboden als ‘PDF-document’ (Portable Document Format). Om PDF-bestanden te kunnen lezen en afdrukken hebt u een daarvoor geschikt programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis op het internet beschikbaar. Hieronder enige voorbeelden van zulke programma’s per platform.

Windows

Adobe Reader (Nederlandstalig)

Foxit Reader for Windows (Engelstalig)

PDF-XChange Viewer (Engelstalig)

Mac OS

Adobe Reader (Nederlandstalig)

PDF Viewer for Mac OS X (Engelstalig)

Xpdf (Engelstalig)

Linux

Adobe Reader (Nederlandstalig)

Foxit Reader for desktop Linux (Engelstalig)

Xpdf (Engelstalig)

Vragen

Vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site kunt u sturen naar info@adviescommissiewater.nl .